{0} reviews | Schrijf review

Witvrouw
Kampenhout - Witvrouw

Van Bellinghenlaan 30
1910 Kampenhout

3201665 51 04
3201665 10 22
     

Witvrouw: beter beschermd

De beste verzekering voor u

Op zoek naar een verzekering? Dan ontdekt u talloze polissen en verzekeringsmaatschappijen. Ze zijn allemaal de beste – of dat beweren ze toch. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Contacteer dan Witvrouw uit Kampenhout. Die is al honderd jaar de onafhankelijke verzekeringsmakelaar voor particulieren en bedrijven. Tussen het ruime aanbod vinden we de meest voordelige verzekering, precies afgestemd op u.

 

Op het ritme van uw leven

Uw eerste wagen, uw huwelijk, uw eerste kind: uw leven verandert snel. Dus groeien verzekeringen met u mee. Zodat u op elk moment optimaal beschermd bent tegen ziekte, brand, schade of diefstal. Hebt u een bedrijf? Dan maakt Witvrouw u wegwijs in de verzekeringen voor aansprakelijkheid, hospitalisatie en arbeidsongevallen.

 

Ook open op zaterdag

Bij verzekeringsmakelaar Witvrouw staan drie specialisten voor u klaar. We kennen iedere klant en elk verzekeringsdossier. Zo hoeft u nooit op een antwoord te wachten. U stapt bij ons binnen van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag staat de koffie voor u klaar van 9.00 tot 12.00 uur.

 

Onafhankelijk advies over verzekeringen?

Maak een afspraak bij verzekeringsmakelaar Witvrouw.

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review